(function($){ $(".tel-ga-send").click(function() { ga('send', 'event', { eventCategory: 'Phonenumber', eventAction: 'click', eventLabel: '0400 316 001'}); }); })(jQuery);

Suomen Parkettityöt Oy
Monipuoliset palvelut lakkauksista asennuksiin

 

Puulattioiden tai parketin lakkaus ja hionta

Parketti- ja puulattian hionta edellyttää vankkaa osaamista ja ammattitaitoa. Laadukas parketin lakkaus viimeistelee työn ja saa parketin näyttämään uudelta. Lakkauksissa käytämme kovempia ja kulutusta kestävämpiä julkisen tilan lakkoja, joilla on myös paremmat UV-suojausominaisuudet. 

Sävytykset, petsaukset ja öljyvahaukset

Sävytyksissä, mikä on yleisin keino muuttaa alkuperäisen lattian väriä, on lakan joukossa sekoitettuna pasta, jolla luodaan haluttu sävy. Yeisin ja halutuin sävytystyö on valkokuultolakkaukset.

Petsauksessa hiottu lattia petsataan haluttuun sävyyn ja petsattu lattia lakataan aina petsauksen jälkeen, jolloin lopputuloksena on helppohoitoinen lakkapinta.

Öljyvahat / värit, lattiaan saadaan puun syykuviota korostava luonnollisen näköinen väri. Usein öljyvärjätty lattia lakataan jolloin saavutetaan lakatun lattian helppohoitoisuus ja kiiltoaste voidaan määritellä toiveiden mukaisesti.

Parkettien ja laminaattien asennukset

Asennamme kaikkien markkinoilla olevien valmistajien ja jälleenmyyjien tuotteita. Omaan kotiin kannattaa panostaa, sillä huolella valitut kestävät ja laadukkaat materiaalit ovat helppo pitää puhtaana ja kunnostaa tarvittaessa. Se luo lisäarvoa asunnollesi, ja on pitkällä tähtäimellä järkevä vaihtoehto.

Hoito-ohjeet

– Puhdistuksessa voit käyttää imuria, harjaa tai parkettimoppia (nihkeäksi kuivattuna).
– Pesuaineena voit käyttää neutraaleja puhdistusaineita.
– Lattian voit ottaa käyttöön lakkauksen jälkeen noin 8 tunnin kuluttua (kosketuskuiva 2-3 tuntia).
– Huonekalujen tuomista suositellaan tuovan 1-2 vrk:n kuluttua.
– Mattoja suositellaan laitettavan vasta viikon kuluttua. Kuramattoja tai -sieppareita käytetään ulko-ovien    edustoilla, estävät tehokkaasti veden, lian, hiekan ym. kulkeutumisen muihin sisätiloihin.
– Huonekalujen alla suositellaan käytettäväksi huopatassuja ym. vastaavia tuotteita.

Urheilusalit ja julkiset tilat

Suoritamme vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla urheilusalien ja liikuntasalien uudelleen hionnat ja lakkaukset. Parketin lakkaus tai vaikka puulattian hiontatyö onnistuu myös julkisiin tiloihin, kuten hotelleihin, tanssilavoille, kokoustiloihin ym. 

Huoltolakkaukset

Kauttamme on saatavilla myös huoltolakkaukset. Puulattian tai parketin lakkaus on hyvä suorittaa ainakin 2-3 vuoden välein.

Päätoimialueenamme on Helsinki, Espoo, Vantaa ympäristökuntineen, mutta toteutamme parketin lakkaukset ja puulattioiden hiontatyöt myös muualla Suomessa sopimuksen mukaan. Kysy lisää – autamme mielellämme!