(function($){ $(".tel-ga-send").click(function() { ga('send', 'event', { eventCategory: 'Phonenumber', eventAction: 'click', eventLabel: '0400 316 001'}); }); })(jQuery);

Suomen Parkettiytyöt Oy
ASIAKASPALAUTTEET

Suomen Parkettityöt Oy on parkettialaan erikoitustunut vakavarainen, laadukas, toimintavarma, luotettava, aikatauluja noudattava, kattavasti vakuutettu, täyden palvelun parkettialanyritys.

Olemme erikoistuneet, parketin hionta, parketin lakkaus, parketin sävytys, parketin asennus sekä puulattioiden vastaaviin töihin.

Työkohteissamme noudatamme hyvää rakennustapaa, sekä laadimme kaikista kohteista työsopimukset. Työt hoidamme vankalla ammattitaidolla. Työstämme saat kotitalousvähennyksen. Työstämme saat takuun. Töissämme pyrimme aina laadukkaaseen lopputulokseen ja asiakastyytyväisyyteen.

Päätoimialueet ovat pääkaupunkiseutu ympäristökuntineen/ Etelä Suomen talousalue. Sekä toimimme myös laajasti ympäri Suomen

Asikkainamme ovat yksityiset kotitaloudet, kaupungit ja kunnat, eri yritykset, sekä yhteisöt ym.

“Täydellinen lopputulos. Olivat ajoissa paikoilla, hyvää asiakaspalvelua ja kuunneltiin asiakkaan toivomuksia. Tumma lämpökäsitelty tammiparketti ei ilmeisesti ole helpoin vaalentaa, mutta kyllä siitä vain saatiin yllättävän vaaleasävyinen ja hyvän näköinen parketti. Nopeasti valmistui kolmen miehen voimin. Ei ole turhaa viiden tähden firma.”

Ville Salo ★★★★★ 9.5.2018

“Kiitos palautteestanne, ja olihan siinä haastetta ja haluttuun lopputulokseen päästin toiveidenne mukaisesti. Erityiskiitos siitä että saamme käyttää kohdetanne referensiikohteena. Oikein hyvää alkavaa kesää teille. T. Suomen Parkettityöt Oy. parketin hionta vantaa, parketin lakkaus vantaa, parketin hionta ja lakkaus vantaa, Parketin sävytys vantaa, parketin sävytystyöt vantaa.”

“It’s all easy and great experience from the moment of contact until the result. The work is done fast but with good quality. I’m really satisfied with the end result, especially considering the floor is probably 20 years old already. Would completely recommend!.”

nvkhoa ★★★★★ 7.5.2018

“Hämmästyttävän reipasta toimintaa niin tarjoukseen tarttumisessa kuin työn tekemisessäkin. Parketin hionta ja kuuteen kertaan lakkaus sekä valkolakkaus sujuivat tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Työn jälki on erinomaista. Olemme erittäin tyytyväisiä kokonaisprosessiin, kuten myös työn jälkeen.”

Tarja Miettinen ★★★★★ 14.4.2018

“Kiitos palautteesta, haastetta hiukan oli ja ongelmien kautta valkokuultolakkauksella saavutettiin hieno lopputulos ja uusi ilme. Kiitos että voimme käyttää kohdettanne valokuvin referenssikohteena. Hyvää kevään alkua sinne. T. Suomen Parkettityöt Oy – Parketin hionta Espoo, parketin lakkaus Espoo, parketin hionta ja lakkaus Espoo, parketin sävytys Espoo. “

“Nyt täytyy sanoa, että oli melkoinen rytmiryhmä tämä parkettiporukka. Herrat odottivat oven takana tavaroineen sovittuun aikaan, meidän 70 neliöinen parketti hiottiin ja lakattiin useampaan otteeseen ja neljä tuntia myöhemmin homma oli hoidettu. Kovat oli puheet, mutta täytyy sanoa että on kyllä puheiden väärti tämä sakki. Jälki on erinomaista, palvelu oli hyvää ja hintakin piti kutinsa. Isoa peukkua!”

Jan Blomberg ★★★★★ 7.3.2018

“Kiitos palautteesta, oli kiva asioida kanssanne, ja kokonaisuus huomioiden oikein hyvinhän se urakka meni. Työtunnit siis 4,20 Tuntia ja kolmen miehen tekemänä siis 13 miestyötuntia. Ja valkokuultolakattuna siitä tuli erinomainen. Kiitos että saimme palvella teitä. Hyvä alkavaa kevättä. T. Suomen Parkettityöt Oy – Parketin hionta Vantaa, parketin lakkaus Vantaa, Parketin hionta ja lakkaus Vantaa, Parketin sävytys Vantaa. “

“Kiitos ammattitaitoisesta ja hyvästä, aikataulussa tehdystä työstä. Lattian osittain huono kunto ja lakkausmateriaali aiheuttivat ylimääräistä työtä, mutta ‘vaikeuksien kautta voittoon’. Tarjouksen mukainen kuusi valkolakkauskäsittelykertaa olisi periaatteessa riittänyt, mutta työnjohtajan kehoituksesta lattia käsiteltiin vielä seitsemännen kerran. mikä oli erittäin hyvä asia, koska lopputulos on kerrassaan HIENO! Lämmin kiitos vielä venymisestä työmaalla ja loistavasta asenteesta koko työporukalle.”

Saara Pallaspuro ★★★★★ 15.2.2018

“Kiitos palautteesta, ja että lopputulos on mieleinen ja että saimme palvella sinuakin. Ja kiitos että voimme käyttää kohteesi kuvia referenseinä, ja kuten huomasit aina kannattaa hyödyntää vanha ja huonokuntoinenkin lattia ja että niistä saadaan silti kauniita. Hyvää alkavaa kevättä sinulle. T. Suomen Parkettityöt Oy – Parketin hionta Helsinki, parketin lakkaus Helsinki, Parketin hionta ja lakkaus Helsinki. Parketin sävytys Helsinki. “

“Vanha tammiparketti hiottiin ja valkokuultolakattiin. Kaikki hoitui alusta loppuun erittäin ammattimaisesti ja hyvällä otteella. Lopputulos on kerrassaan upea ja miellyttää vaativampaakin silmää. Rautaisen ammattitaidon lisäksi nämä kaverit tietävät mitä on hyvä asiakaspalvelu. Ehdottomat suosittelut ja suuret kiitokset Suomen Parkettityöt Oy:lle!”

tilahar ★★★★★ 7.2.2018

“Kiitos että saimme palvella teitä ja että olette tyytyväisiä koko työsuoritukseemme ja palveluumme. Ja suuri kiitos että voimme käyttää myös teidän kohdettanne referenssikohteena. Hyvää alkavaa vuotta sinne teille. T. Suomen Parkettityöt Oy – Parketin hionta Espoo. Parketin lakkaus Espoo. Parketin hionta ja lakkaus Espoo. “

“Parketti näyttää oikein hyvältä. Vanhat tummumat ja vettymät ovat vaalentuneet. Auringon kellertämä parketti on kauniin puun värinen.”

laural ★★★★★ 18.12.2017

“Kiitos palautteesta. Ja että voimme käyttää myös teidän kohdettanne referenssikohteena. Hyvää joulun odotusaikaa teille. T. Suomen Parkettityöt Oy – Parketin hionta Turku, parketin hionta ja lakkaus Turku, parkettityöt Turku. “

“Todella ammattilaista ja ripeä toiminta, huonokuntoinen lattia saatu hienon kuntoon. Sävyn osalta saatu juuri sellainen kuin toivottu. Ehdottomasti suosittelen!”

AntonH ★★★★★ 4.12.2017

“Kiitos että saimme palvella teitäkin ja että kohdettanne saamme käyttää kuvin referenseinä. Hyvää joulunodotusaikaa teille sinne vantaalle. T. Suomen parkettityöt Oy – Parketin hionta Vantaa. Parketin hionta ja lakkaus Vantaa. “

“Tarjouksen jättämisestä urakan loppuun saakka kaikki hoitui todella ammattimaisesti ja asiantuntevasti. Puhelimessa jutellessa annettiin hyviä neuvoja ja homma hoidettiin viimeisen päälle asiallisesti. Lopputulos oli erinomainen ja työ hoitui sovitusti, siististi ja ripeästi. Todella hyvää palvelua. Ehdottomasti voin suositella!”

Ishmael ★★★★★ 26.10.2017

“Kiitos palautteesta ja kaikkea hyvää ja talven alkua sinne teillekkin. T. Suomen Parkettityöt Oy – Parketin hionta Helsinki. Parketin hionta ja lakkaus Helsinki. Sävytettynä.”

“Loistava lopputulos haastavassa kohteessa. Paitsi että vanhassa lautalattiassa oli rakoja, sälöjä, nauloja ja tummia läikkiä, seinien ja kynnyksien reunaan oli edellisessä hionnassa jäänyt reilut nousut. Kaikki nämä saatiin korjattua ja lopputulosta on nautinto katsella. Sain väliaikatietoja projektin etenemisestä ja pääsin lakkauksien välissä katsomaan lattian sävyä, minkä jälkeen oli mahdollista vaikuttaa lopulliseen sävyyn. Työ tehtiin rivakasti! Erityiskiitos empaattisesta ja joustavasta suhtautumisesta viime hetken aikataulun muutokseen, joka johtui kuopuksemme syntymästä. Suosittelen!”

teemuv ★★★★★ 23.10.2017

“Kiitos palautteesta, ja että kohdettasi voimme käyttää kuvin referenssinä. Kohde oli vaativa ja haastava kaikkine muutoksineen, mutta lopuutulos ja asiakastyytväisyys on paras palaute yrittäjälle. Kiitos vielä ja hyvää syksyn jatkoa teille. T. Suomen Parkettityöt Oy – Parketin hionta ja lakkaus Helsinki. Lautalattian hionta ja lakkaus Helsinki. Sekä sävytys. “

“Homma hoitui nopeasti, sovitusti ja ammattitaidolla. Valitettasti joutui käymään kaksi kertaa pienehkön urakan takia kun ei pystynyt tyhjentämään koko asuntoa kerralla mutta onneksi se ei ollut ongelma. Kiitoksia myös pienesta ekstrasta. +++Suosittelen+++”

rotkula ★★★★★ 12.10.2017

“Kiitos palautteesta, ja että saimme palvella teitä, ja että luotitte extraan ja ammattitaitoomme. Kaikki työt ovat työtämme, niin isot kuin pienetkin, ja ei tuottanut vaivaa. Hyvää syksyn jatkoa sinne. T. Suomen Parkettityöt Oy – Parketin hionta ja lakkaus Espoo. Sekä sävytys. “

“Ajan kellastuttama lautaparkettilattiani hiottiin ja valkolakattiin sopimuksen mukaan. Lattiasta tuli hionnan ja lakkauksen jälkeen kauniin värinen ja siistin näköinen, vaikka vanhan talon epätasainen lattia toikin ongelmia. Sain hyvin tietoa lattian ongelmakohdista ja lisätöitä aiheuttavista epätasaisuuksista.”

Anne Liukkonen ★★★★★ 14.9.2017

“Kiitos palautteesta, kiitos että olit tyytyväinen työnlaatuun ja lopputulkokseen. Ja kiitos että saamme käyttää tätäkin kohdetta helsingin kohteissa referenssinä. T. Suomen Parkettityöt Oy “

“Parketista tuli oikein hyvän näköinen valkolakkauksen jäljiltä. Työ sujui sovitussa ajassa. Olen tyytyväinen.”

AnnS ★★★★★ 29.8.2017

“Kiitos palautteesta sinne Espooseen. Ja kiitos että voimme käyttää myös kohdettanne referenssikohteena. Ja hyvää alkavaa syksyä teille. T. Suomen Parkettityöt Oy”

“Meillä oli vähän tavallista haastavampi urakka, sillä muutama parkettilauta oli irronnut ja paikoin parketti irvisteli. Pinnasta kuitenkin tuli hyvä ja kaunis hionnan ja valkolakkauksen jälkeen. Suosittelen.”

sisustajalahti ★★★★★ 15.8.2017

“Kiitoksia sinne Lahteen. Sekä kiitän että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena. On hienoa nähdä tyytyväinen asiakas ja sehän on meidän työtämme, kiitos että saimme palvella sinua ja että olit tyytyväinen haastavaan kohteesi lopputulokseen Hyvää alkavaa syksyä sinulle. T. Suomen Parkettityöt Oy”

“Homma hoidettiin ajallaan ja työn jälki oli hyvää. Kellastunut mosaiikkiparketti muuttui vaaleaksi ja tasasävyiseksi hionnan ja valkokuultokäsittelyn jälkeen.”

milordi ★★★★★ 2.8.2017

“Kiitos palautteesta. Muutama hikipisarahan siinä tuli vuodatettua ja lattiasta saatiin työstettyä oikein kelpo lattia. Hyvää kesänjatkoa sinne esposeen teille. T. Suomen Parkettityöt Oy”

“Luotettavaa palvelua ja tasokasta työn jälkeä. Kuluneesta noin 30 vuotta sitten viimeksi käsitellystä mosaiikkiparketista saatiin upea ja tasainen lopputulos. Asiointi oli helppoa ja mutkatonta, kaikki tehtiin tarkkaan ja ohjeiden mukaan. Kiitos!”

moko ★★★★★ 31.7.2017

“Kiitos teille. Ja että olette tyytyväisiä palveeluumme ja työnlaatuun sekä sen tasoon, sekä siitä että saimme palvella teitä. Suurkiitos myös siitä että voimme käyttää kohdettanne referenssikohteena. työ oli todella haastava, mutta lopputuloksesta tuli oikein kaunis ja hyvä valkokuultolakattu mosaiikkiparkettilattia. Hyvät jatkot teille sinne Esposeen.”

“Työ alkoi suunnitellusti ja sujui nopeasti. Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen lämpimästi kaikille.”

tiinavee ★★★★★ 18.5.2017

“Kiitos palautteestanne, ja kiitos että saamme käyttää kohteenne lattiaa referenssikohteena. Hyvää ja lämmintä alkanutta kesää teillekin T. Suomen Parkettityöt Oy”

“Työn aloitus saatiin sovittua nopeasti, ja työt menivät täysin sovitun aikataulun mukaisesti. Lattia oli kellertynyt melkoisesti ja kulumaakin lattiassa oli sekä kohtia missä oli suuria värieroja. Mutta Suomen Parkettityön ammattitaitoiset kaverit saivat hionnalla ja valkokuultolakkauksella lattian taas kauniin vaaleaksi ja tasaväriseksi. Osaavat kaverit ja erinomainen palvelu, ei voi kuin suositella!”

LenaM ★★★★★ 25.4.2017

“Hei, ja kiitos palautteesta. Hienoa että saimme palvella teitä ja että olitte tyytyväisiä palveluumme ja työnlaatuun. Hyvää kesän alkua sinne teille. T. Suomen Parkettityöt Oy”